aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Workout mannen
Gewoon voor de vorm!
Suiz
!

Let’s Work! Fit worden of/en blijven met SUIZ. Een sportieve, sociale en recreatieve manier van gezondheid beleven!
Workout is een ideale manier om je algehele conditie te verbeteren. De lessen zijn zo samengesteld dat iedereen  in eigen tempo mee kan doen. Je voelt je nou eenmaal fitter als je regelmatig beweegt.

 


 

 

 

Het plezier staat in deze groep voorop, maar dat neemt niet weg dat er serieus gewerkt wordt aan de algehele conditie.
Er worden geen topprestaties van je verwacht. Bij SUIZ is het lesaanbod vooral gericht op de recreatieve kant van de sport. Elke les start met het opwarmen van de spieren. Daarna kunnen allerlei activiteiten worden


gewoonLekkerInJeVel!.png

ondernomen, waarbij er regelmatig ook een spelvorm aan bod komt zoals voetbal of volleybal. Laagdrempelig, gezellig en in een veilige omgeving met een deskundige begeleider.
De sportschool een drempel te hoog? Wil je toch gewoon lekker sporten? Schrijf je dan in voor de Workout voor mannen. Meedoen is winst voor de conditie.