aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Yoga

Suiz!


 

Yoga is het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken
(geest en lichaam, binnen en buiten, spanning en ontspanning, etc.). Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en   zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning.


 

 

Yoga is voor iedereen voor jong en oud, mannen en vrouwen, gezonde of
                    zieke mensen.                                                                     

Yoga kan altijd worden aangepast, maar blijf naar je lichaam luisteren. Na de warming-up, wordt aan verschillende spiergroepen gewerkt, zoals de been- en bilspieren, rugspieren, buikspieren, heupopeners en ballance oefeningen met aan het einde van de lestijd om heerlijk te ontspannen.

Op maandagmorgen de Hatha Yoga!

Op woensdagavond geven we Yin Yoga  in projectvorm (10 lessen)                    

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

Bij Yoga is het doel niet een perfecte houding aan te kunnen nemen, maar bereid en in staat te zijn om datgene  wat je tijdens yoga over jezelf leert, in je dagelijks leven in de praktijk te brengen.Vergelijk daarom je eigen ervaringen niet met die van een ander, maar blijf gewoon je intuïtie volgen in wat goed is voor jou.