aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Trampoline springen
Vliegen als een vogel, springen als een kikker bij
Suiz
!


 

Trampolinespringen is een geweldige ervaring. Je bent in de lucht op een hoogte die normaal gesproken niet mogelijk is. Je voelt je als een vogel in de lucht. Afzetten en hup...hoog, steeds hoger zweven. Wentelen, draaien, schroeven. Zo zweef je door de lucht. Neerkomen op de verende mat en hup...weer hoog! Een salto, gestrekt of gehurkt vlieg je door de lucht. Heerlijk steeds hoger en hoger zweven. Trampolinespringen is geweldig!

 

 

 

Naast het plezier dat kinderen beleven tijdens het springen, is het ook een uitdaging. Probeer maar eens in het midden te blijven zonder te wiebelen. Het vraagt een hoop motorische vaardigheden om sprongen perfect uit te voeren. Je hebt er coördinatie voor nodig, maar ook kracht en lenigheid! Voor kinderen is deze sport ideaal voor de lichamelijke ontwikkeling.

 

 


gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 

Trampolinespringen kan al vanaf 5 a 6 jaar….dit is per kind verschillend!

 

Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment) en de wedstrijden. (niet verplicht wel erg leuk )