aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Seizoen praat
Suiz!

Vakantiegroet SUIZ
 
In het hele 102 jarig bestaan van ZGV / SUIZ is het een seizoen geweest die zijn gelijke niet kent. De zalen gingen op slot, de competities afgelast en iedereen bleef thuis... een ramp voor de gymsport, en onze sporters die zo graag deze sport beoefenen. Gezondheid gaat altijd voor, en daar stond iedereen achter door de vereniging te blijven steunen, en de contributie door te betalen. Overmacht, zo heet het. Het voelde als onmacht. 
 
Alle ontwikkelingen zijn op de voet gevolgd. Het bestuur heeft zich kranig geweerd door alle veranderingen op de voet te volgen, en te vertalen naar een helder eenduidig protocol. Een megaklus. En allemaal op vrijwillige basis, vergeet dat niet. Maar een dankbare, hoe mooi was het om iedereen weer te zien, onder begeleiding van onze enthousiaste trainers op een buiten lokatie.  Vreemd, maar wel fijn. 
 

 

De zalen gaan zoals het nu lijkt weer open na de vakantie. De scholen starten op, het openbare leven komt weer op gang. Sommige trainers hebben de vakantie nog een programma voor de leden, anderen gaan genieten van hun vakantie. Hoe dan ook:
 
Iedereen begint weer. Dat geeft gemeente en bestuur de gelegenheid om er zorg voor te dragen dat het verantwoord en  met inachtneming van alle dan geldende maatregelen ook weer kan. 
 
Rest ons iedereen te bedanken voor de steun. En een fijne vakantie te wensen, uit of thuis. 
 
En iedereen terug te zien in de zaal (jippie!!) vanaf 1 september. 
 
En neem even de tijd om onze website te bekijken. Nieuw, fris, cool....

 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 
In beweging met jou!! 
 
Namens het bestuur
Groet
Monique Schuiten