Seizoen praat
Suiz!

Vakantiegroet SUIZ
 
In het hele 103 jarig bestaan van  SUIZ is het een seizoen geweest die zijn gelijke niet kent. De zalen gingen op slot, de competities afgelast en iedereen bleef thuis... een ramp voor de gymsport, en onze sporters die zo graag deze sport beoefenen. Gezondheid gaat altijd voor, en daar stond iedereen achter door de vereniging te blijven steunen, en de contributie door te betalen. Overmacht, zo heet het. Het voelde als onmacht. 
 
Alle ontwikkelingen zijn op de voet gevolgd. Het bestuur heeft zich kranig geweerd door alle veranderingen op de voet te volgen, en te vertalen naar een helder eenduidig protocol. Een megaklus. En allemaal op vrijwillige basis, vergeet dat niet. Maar een dankbare, hoe mooi was het om iedereen weer te zien, onder begeleiding van onze enthousiaste trainers op je beeldscherm en later op een  buiten lokatie.  Vreemd, maar wel fijn. 
 

 

De zomervakantie staat voor de deur en zoals het nu lijkt starten we na de vakantie tegelijk met de basischolen weer op . Als het goed is komt alles 23 augustus weer op gang.vakantie. Sommige trainers hebben de vakantie nog een programma voor de leden, anderen gaan genieten van hun vakantie. Hoe dan ook:
 
Iedereen begint weer. Dat geeft gemeente en bestuur de gelegenheid om er zorg voor te dragen dat het verantwoord en  met inachtneming van alle dan geldende maatregelen ook weer kan. 
 
Rest ons iedereen te bedanken voor de steun. En een fijne vakantie te wensen, uit of thuis. 
 
En iedereen terug te zien in de zaal (jippie!!) vanaf 23 augustus. 
 
En neem even de tijd om onze website te bekijken. Nieuw, fris, cool....

 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 

 
In beweging met jou!! 
 
Namens het bestuur van SUIZ