aanmelden
je beste beslissing vandaag
Gewoon nu even doen

 
corona
Beste leden van Suiz, 
 

Tijdens de persconferentie van 17-11-2020 was er weer een update omtrent Corona. In dit geval is dat goed nieuws voor de volwassenen groepen; die mogen weer van start! Er zijn nog wel wat dingen om rekening mee te houden. 
Voor binnen en buiten sporten geldt een maximum van 4 personen per zelfstandig groepje en een maximum van 30 personen in een accommodatie (exclusief instructeur). Iedereen moet 1,5m afstand houden en de verschillende groepjes mogen niet mengen. 

Kleedkamers en douches zijn gesloten. 

Als u vragen heeft; stel ze aan de trainer!

Nieuw seizoen 2020-2021!
We gaan weer van start Augustus 2020!
Suiz!

 

het nieuwe sportieve seizoen weer bij SUIZ!
We hebben er zin in. Er zijn wat wijzigingen in het rooster (zie Informatie -> Lesrooster). Lees het goed, en bij vragen meld je even bij je trainer. 
 
Alle kinderen kunnen weer aan de slag in hun eigen discipline. Ook zijn er twee streetdance uren bijgekomen op de vrijdag, die gegeven worden door Linda van Asselt. 

 

 


 

 

 

 

Vorig seizoen is er een enorme toename in leden geweest vooral ook in het aantal volwassen leden. 
Dat is de reden dat juist deze categorie een aantal uren erbij heeft gekregen: of het nu gaat om Yoga, bodyshape of een bootcamp op zaterdagochtend, sporten bij een vereniging is gezellig, sociaal en levert uiteindelijk natuurlijk prima resultaat.
 

 


 

gewoonLekkerInJeVel!.png

 
 
Meld je vooral aan voor een proefles, we zijn samen een vereniging en samen sporten is toch gewoon het leukste wat er is. Bovendien na een vakantie heerlijk om weer in beweging te komen en in vorm te raken. 
 
Graag tot ziens op een van onze uren!
 
Op deze website staat inmiddels alle informatie over het nieuwe seizoen voor jullie klaar...... neem vooral even een kijkje! 
 
Groet,
 
Het SUIZ team